Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Traficul rutier pe DN 7, DEVIAT după ce terasamentul drumului s-a surpat

Traficul pe DN 7, la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost deviat, sâmbătă după-amiază, prin oraș, după ce terasamentul drumului s-a surpat, în urma infiltraţiilor produse ca urmare a ploilor torenţiale, relatează Mediafax.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 28.11.2015 - 19:14

Traficul pe DN 7, la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea, a fost deviat, sâmbătă după-amiază, prin oraș, după ce terasamentul drumului s-a surpat, în urma infiltraţiilor produse ca urmare a ploilor torenţiale, relatează Mediafax. 

Devierea este valabilă pentru toate categoriile de autovehicule, iar în zonă se află poliţişti rutieri care acţionează pentru fluidizarea traficului şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

Problemele pe DN 7 la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea au apărut vineri, când în urma ploilor torenţiale asfaltul s-a tasat şi s-a produs o denivelare pe sensul de mers Râmnicu Vâlcea - Sibiu. În aceste condiţii, zona în care carosabilul s-a tasat a fost iniţial închisă, iar circulaţia s-a desfăşurat pe celălalt sens de mers, pentru ca sâmbătă drumul să fie închis, iar traficul rutier deviat.

Zona de la intrarea în municipiul Râmnicu Vâlcea este al doilea tronson al DN 7 pe care circulaţia rutieră a fost deviată.

Tot sâmbătă, traficul rutier a fost deviat pe centura oraşului Călimăneşti, din cauză că în acea porţiune a DN 7 carosabilul a fost acoperit de apă scursă de pe versanţi. Circulaţia a revenit la normal pe tronsonul respectiv în jurul orei 15.00

Citește totul despre:

Comentarii