Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tractorul a fost inghitit de un off-shore imobiliar cipriot

AVAS a reusit sa vanda, ieri, Tractorul Brasov pentru 91,6 milioane de euro (TVA inclusa) firmei Flavus Investitii Bucuresti. Firma are un capital de doua milioane ROL si se ocupa de "dezvoltarea imobiliara". Lichidatorul Casa de ...

Share

Tiberiu Lovin 0 comentarii

06.07.2007 - 00:00
AVAS a reusit sa vanda, ieri, Tractorul Brasov pentru 91,6 milioane de euro (TVA inclusa) firmei Flavus Investitii Bucuresti. Firma are un capital de doua milioane ROL si se ocupa de "dezvoltarea imobiliara".
Lichidatorul Casa de insolventa Transilvania a desemnat castigatorul – societatea "Flavus Investitii" – dupa ce a analizat 7 oferte. Aceasta este obligata prin caietul de sarcini sa pastreze inca zece ani profilul de activitate si sa angajeze cu prioritate someri disponibilizati in aprilie de la Tractorul. Firma castigatoare a fost infiintata in ianuarie 2007, unicul asociat fiind Flavus Investments Limited, un off-shore din Cipru. Administratorul desemnat de necunoscutii proprietari de off-shore sa conduca firma din Romania este Silviu Savin. Obiectul principal de activitate este dezvoltarea (promovarea) imobiliara. Acelasi obiect de activitate se regaseste si la alte patru companii off-shore (trei din Cipru si una din Marea Britanie) a caror administrare a fost incredintata de proprietari tot lui Silviu Savin: Jomorita Investitii, Fosilina Investitii, Centerra Management si Jomrita Achizitii. De aceste firme si administratorul lor, un tanar de 35 de ani nascut la Copsa Mica, nu se stie mai nimic. "Nu stiu cine este patronul. Abia astazi l-am vazut la licitatie. Nu-l cunoaste nimeni", ne-a declarat liderul sindical Gheorghe Apostu, sindicat cu doar 100 de membri, dupa ce 1.999 au fost disponibilizati in aprilie. Flavus Investitii urmeaza sa vanda modulul fabricatie tractoare si utilitatile energetice, modulul piese turnate si forjate si modulul independente, care cuprinde mai multe hale nefolosite, depozite, platforme depozitare, garaje si altele. Cu banii de pe activele uzinei vor fi achitate salariile restante si platile compensatorii disponibilizatilor.

Citește totul despre:

Comentarii