Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tolontan dezvăluie numele celui care a angajat firma pentru refacerea deficitară a Secției ATI de la Spitalul de Arși. Legături cu Sorin Oprescu, Florin Secureanu și Nicolae Ceaușescu

Cătălin Tolontan face noi dezvăluiri despre numele celui care a angajat firma Conteam pentru refacerea secției ATI de la Spitalul de Arși. Numele său este Bogdan Gangură, responsabil din Primăria Sectorului 1, potrivit tolo.ro. El este nepot după frate al lui Nicolae Ceaușescu, om de încredere al lui Sorin Oprescu și un cunoscut al lui Florin Secureanu, pe care l-a menajat cât timp a răspuns de Spitalul Malaxa.

Share

Alex Mihăilescu 0 comentarii

Actualizat: 10.01.2017 - 10:06

Cătălin Tolontan face noi dezvăluiri despre numele celui care a angajat firma Conteam pentru refacerea secției ATI de la Spitalul de Arși. Numele său este Bogdan Gangură, responsabil din Primăria Sectorului 1, potrivit tolo.ro. El este nepot după frate al lui Nicolae Ceaușescu, om de încredere al lui Sorin Oprescu și un cunoscut al lui Florin Secureanu, pe care l-a menajat cât timp a răspuns de Spitalul Malaxa.


UPDATE 10.06: Surse: Ministrul Sănătății ar fi dispus un control la Spitalul de Arși, după informațiile apărute în presă privind reabilitarea deficitară a unității medicale


Cătălin Tolontan, împreună cu echipa sa, a reușit să vorbească cu șefii de la Spitalul de Arși, care susțin că nu s-a făcut decondaminare a pereților “pentru că nu sunt bacterii în cărămizi”.

Ba mai mult, cei de la spital nu neagă că firma n-a dezinfectat pereții, ci doar spun că nu este nevoie. În timp ce spun că analizele prezentate de sursele GSP nu îndeplinesc standardele de prelevare.


Tolo.ro: Spitalul de Arși, renovare de un milion de euro, făcută de ochi frumoși. Pe sub rigipsul nou, colcăie bacterii mortale


Dar cine este cel care a făcut presupusa renovare de ochi frumoși la Spitalul de Arși?

Ei bine, investigația duce către o responsabilul de la Primăria Sectorului 1, Bogdan Gangură. El este directorul din cadrul primăriei care se ocupă cu lucrările la spitale și școli.

Ca șef al ASSMB, administrația spitalelor, Bogdan Gangură lucrează foarte bine cu o firmă de construcții care se numește Conteam SRL.

Conteam este o firmă care a reușit să preia, fără licitație, mai multe lucrări de la Maternitatea Giulești și de la Spitalul de arși. La maternitate, lucrările au fost luate în 2010, după ce 6 copiii au murit, iar la Spitalul de Arși, în 2015, după ce pe pacienți s-au descoperit viermi.

“Ea este specializată în ”lucrări urgente”, ”crize” și alte expresii folosite de autoritățile publice ca să nu facă licitații”, arată jurnalistul pe tolo.ro.

”Conteam SRL i-a venit lui Gangură pe filiera Oprescu. Conteam a lucrat cu mai multe zone unde se învîrt mulți bani fără ca publicul să bage de seamă: cimitirele bucureștene, Biblioteca Municipală și spitalele Primăriei”, spune aceeași sursă din administrația Bucureștiului pentru aceeași sursă prezentată mai sus. 

Citiți ancheta despre renovarea secției ATI de la Spitalul de Arși pe tolo.ro.


Secția ATI a fost închisă anul trecut, în 11 iulie, după o anchetă publicată de către Cătălin Tolontan, cu ajutorului unei doctorițe de la Spitalul de Arși. Cei doi au arătat imagini în care se puteau observa mai mulți viermi care mergeau pe o persoană internată. 

Acum, secția a fost renovată, însă renovarea de un milion de euro ar fi făcută de ochi frumoși, în spatele rigipsului colcăind bacteriile mortale, scrie jurnalistul Cătălin Tolontan. Clădirea infectată e în administrarea Primăriei Sectorului 1, iar renovarea a fost făcută de o firmă ce nu a făcut nicio decontaminare sau dezinfecție a pereților. Așadar, germenii care produc infecții nosocomiale mortale sunt în continuare acolo, sub rigipsul nou pus.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...