Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Tobă a făcut două numiri la conducerea DGA

Comisarul șef de poliție Alexandru-Cătălin Ioniță a fost împuternicit să exercite timp de șase luni atribuțiile funcției de director general al Direcției Generale Anticorupție. Totodată, comisarul șef Constantin Preoteasa a fost împuternicit în funcția de director general adjunct al DGA.

Share

Diana Biţă 0 comentarii

Actualizat: 01.04.2016 - 16:53

Comisarul șef de poliție Alexandru-Cătălin Ioniță a fost împuternicit să exercite timp de șase luni atribuțiile funcției de director general al Direcției Generale Anticorupție. prin ordinul ministrului Petre Tobă. Totodată, comisarul șef Constantin Preoteasa a fost împuternicit în funcția de director general adjunct al DGA.

Potrivit MAI, Alexandru-Cătălin Ioniță are o experiență de peste 18 ani în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ocupând mai multe funcții de conducere în cadrul Poliției Române, dintre care director adjunct al Direcției de Investigare a Fraudelor din Poliția Română și Director al Direcţiei de Investigare a Criminalității Economice.

Comisarul șef Preoteasa Constantin are o experiență de peste 20 de ani în MAI, timp în care a ocupat diverse funcții de conducere în domeniul combaterii corupției și a criminalității economice, inclusiv cea de  Șef Serviciu de Combatere a Corupției și a Infracțiunilor Comise în Sfera Instituțiilor Bugetare.

Cele două împuterniciri la conducerea Direcție Generale Anticorupție au fost efectuate astăzi.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...