6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialTânăr mort în urma unui accident de motocicletă în Capitală

Tânăr mort în urma unui accident de motocicletă în Capitală

Un tânăr de 26 ani, din Capitală, a decedat, joi, în urma unui accident rutier.  Bărbatul a pierdut controlul motocicletei, izbindu-se de un parapet de pe marginea drumului.

Martorii accidentului au declarat că şoferul, care mergea cu viteză regulamentară, “s-a izbit dintr-o bordură în alta şi s-a lovit de stâlp”. Aceştia au mai spus că medicii au încercat să resusciteze victima timp de 30 de minute, dar aceasta nu a putut fi salvată.

“Un bărbat de 26 de ani din Bucureşti, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Unirii spre Piaţa Unirii, a pierdut controlul motocicletei şi s-a lovit frontal de un stâlp de pe marginea drumului. În urma accidentului, bărbatul a decedat. Acesta purta echipament de protecţie,” a declarat pentru romanialibera.ro  sublocotenentul Codău Andrei, aflat la faţa locului.

Peste o mie de accidente grave au fost provocate, anul trecut, de cei care conduceau vehicule pe două roţi. Rapoartele Poliţiei Rutiere, legate de cauzele accidentelor cu motociclete, mopede, motorete sau scutere arată că, anul trecut, au avut loc 1066 de astfel de accidente.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă