12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialTânăr de 18 ani, reţinut de procurori sub acuzaţia că a omorât...

Tânăr de 18 ani, reţinut de procurori sub acuzaţia că a omorât un bărbat în Buftea

Procurorii Parchetului Capitalei au decis reţinerea pentru 24 de ore şi formularea propunerii de arestare preventivă pe numele unui tânăr de 18 ani, acuzat că a omorât un bărbat în localitatea ilfoveană Bufte, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat remis, marţi, de Parchetul Capitalei, procurorii au formulat propunere de arestare preventivă pe numele tânărului de 18 ani, sub acuzaţia de omor calificat.

Din datele strânse în cursul anchetei a reieşit că, în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 00.30, pe strada 23 August din Buftea, tânărul l-a lovit în mod repetat, cu un obiect contondent in zona capului, pe un bărbat în vârstă de 27 de ani, care a murit în urma leziunilor suferite.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului Bucureşti, în vederea soluţionării propunerii de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov- Serviciul Investigaţii Criminale.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă