Surse: Rapperul Cheloo a recunoscut că a făcut trafic de droguri

Cântărețul de muzică hip-hop Ion Cătălin Ștefan, cunoscut sub numele de Cheloo, a recunoscut că a făcut trafic de droguri.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2017 - 15:33

Cântărețul de muzică hip-hop Ion Cătălin Ștefan, cunoscut sub numele de Cheloo, a recunoscut că a făcut trafic de droguri, informează miercuri surse citate de Agerpres.

Cheloo ar fi încheiat cu procurorii DIICOT Ploiești un acord de recunoaștere a vinovăției.

Potrivit portalului instanțelor de judecată, pe rolul Tribunalului Prahova a fost înregistrat, la data de 28 aprilie, un dosar care are ca obiect "sesizarea cu acordul de recunoaștere a vinovăției" și în care apare ca inculpat Ion Cătălin Ștefan.

Surse apropiate dosarului au declarat, miercuri, că artistul a recunoscut comiterea infracțiunii de trafic de droguri în sensul oferirii prietenilor săi de droguri pe care acesta le deținea, fiind de acord cu pedeapsa de doi ani de închisoare cu suspendare.

Procurorii DIICOT Ploiești au efectuat, în luna martie a anului trecut, zece percheziții într-un dosar de trafic de droguri de risc (cannabis) și deținere de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, una dintre acestea vizând domiciliul rapperului Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub numele de Cheloo, au declarat, la acel moment, surse judiciare.

Cheloo a fost ridicat de procurori și dus la sediul DIICOT din Ploiești pentru audieri, după ce în locuința sa din Breaza au fost găsite mai multe grame de cannabis.

După audiere, artistul a fost lăsat să plece acasă, însă procurorii au decis ca el să fie cercetat sub control judiciar.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...