Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Suporterii stelişti, către Ciutacu şi Badea: Vă somăm public să-i cereţi scuze Alinei Dumitru

Suporteri clubului Steaua (AISS) şi-au exprimat "indignarea şi mânia" faţă de comentariile oamenilor de televiziune Mircea Badea şi Victor Ciutacu la adresa vicecampioanei olimpice la judo, Alina Dumitru, după ce aceştia ar fi ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.08.2012 - 18:15
Suporteri clubului Steaua (AISS) şi-au exprimat "indignarea şi mânia" faţă de comentariile oamenilor de televiziune Mircea Badea şi Victor Ciutacu la adresa vicecampioanei olimpice la judo, Alina Dumitru, după ce aceştia ar fi jignit-o prin intermediul unei reţele de socializare, scrie Mediafax.

 

"Atacurile acestor jurnalişti la adresa unei valori a sportului mondial sunt o dovadă de mojicie şi micime intelectuală şi sufletească. Nu putem asista nepăsători cum doi mitocani atacă unul dintre puţinele motive de mândrie românească", se arată în comunicatul suporterilor stelişti.

De asemenea, suporterii le solicită celor doi să-şi ceară scuze în faţa Alinei Dumitru, sportivã legitimatã la CS Steaua. "Departe de a dori să intre în polemici politruce, domeniu în care cei doi cavaleri au ranguri de maeştri, noi, sutele de minţi libere care au inundat dezinteresate străzile în nenumãrate rânduri, pentru idealuri democratice, vă somăm public să vă prezentaţi, măcar de complezenţă, scuze în faţa unei persone care a adus glorie României. Alina Dumitru, suntem alături de tine. Mitocanii şi ignoranţii nu reprezintă România!", se mai precizează în comunicatul citat.

Presa a relatat că Mircea Badea şi Victor Ciutacu ar fi ironizat-o şi jignit-o, prin intermediul reţelei de socializare Twitter, pe Alina Dumitru, câştigătoare a unei medalii de argint la Olimpiada de la Londra.

Sportiva declara, duminică, pentru MEDIAFAX, că nu a votat la referendum, la Londra, deoarece nu o interesează situaţia politică, şi a subliniat că în urmă cu patru ani, după aurul de la Beijing, a fost sunată de preşedintele Traian Băsescu, iar de data aceasta nu a mai sunat-o nimeni.

Federaţia Română de Judo a luat atitudine, miercuri, condamnând "atacurile nedemne" lansate împotriva Alinei Dumitru şi le-a solicitat lui Victor Ciutacu şi Mircea Badea să ceară sportivei "scuzele cuvenite", după ce aceştia ar fi jignit-o prin intermediul unei reţele de socializare.

Federaţia Română de Judo (FRJ) îşi arată, într-un comunicat publicat, miercuri, pe site, susţinerea faţă de Alina Dumitru şi condamnă folosirea declaraţiilor făcute de sportivă la Londra în confruntarea politică din ţară.

Campioana olimpică la judo în 2008, Alina Dumitru, a obţinut, sâmbătă, medalia de argint a categoriei 48 de kilograme, aceasta fiind prima medalie a delegaţiei României, la JO de la Londra.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...