13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialStart la circ in Europa, cu Becali in rol principal

Start la circ in Europa, cu Becali in rol principal

Prilej de amuzament (inca) pentru unii, dar si motiv de ingrijorare, in acelasi timp, pentru tot mai multi, europarlamentarul Gigi Becali are toate sansele sa devina noua imagine a Romaniei in presa europeana, inlocuind-o pe batrana de etnie roma prezentata de BBC acum doua zile ca fiind reprezentativa pentru alegatorul roman.  
"Va fi circul circului" cand va ajunge el la Parlamentul European si va povesti ce-a "patit" cu justitia romana, a amenintat ieri Becali in fata camerelor de luat vederi. si n-avem nici un motiv sa credem ca nu va face circ. Chiar daca judecatorii ii vor ridica interdictia de a parasi tara, nimeni nu poate garanta ca Becali nu va gasi un alt motiv prin care sa improaste cu noroi in Romania chiar in inima Europei.
Deocamdata circul ramane doar intre granitele tarii si a reinceput chiar a doua zi dupa alegeri. Patronul Stelei a facut scandal in sala de judecata, ieri, la solutionarea, de catre Judecatoria Sectorului 1, a cererii sale de a i se ridica interdictia de a parasi tara. "Procesul asta a lui Becali este o mare demagogie. E cel mai mare circ din ultimii 60 de ani. Toata lumea stie ca trei talhari au facut o plangere ca i-am sechestrat, lucru care nu este adevarat", a comentat patronul Stelei, citat de Newsin.
Tot in sala de judecata, Becali i s-a adresat nervos procurorului de sedinta. "M-ati tinut vreo doua saptamani la arest la misto. Da ce vreti voi? Batjocura lui Becali 200 de ani?", a afirmat el.
Gigi Becali a sustinut totodata ca, pentru a continua ancheta in cazul sau, procurorii trebuie sa ceara ridicarea imunitatii in Parlamentul European. "Va dati seama ca, in momentul in care voi spune pentru ce sunt anchetat, va fi circul circului", a declarat latifundiarul din Pipera.
Circul a continuat cateva ore mai tarziu la televizor, la emisiunea "Deschide Lumea" de la Realitatea TV, unde viitorul europarlamentar roman s-a lansat intr-o serie de elucubratii, jignind in stanga si dreapta.  
Cine-l poate opri pe Becali sa nu improaste cu noroi in Romania? Pana acum l-a oprit doar puscaria. Acum insa nu-l mai poate opri nimeni.

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

VIDEO REZUMAT. Emoții pentru moldoveni. Lupta la retrogradare, din ce în ce mai “tăioasă”

Într-o confruntare tensionată din cadrul etapei cu numărul șase din play-out-ul Superligii Românești, echipa Universitatea Cluj a reușit să obțină o victorie prețioasă cu...

Vizită importantă la București. Comisarul european pentru parteneriate internaționale vine în România

Vizita comisarului european pentru parteneriate internaționale, Jutta Urpilainen, la București în perioada 24-25 aprilie, marchează un moment important în dialogul dintre Uniunea Europeană și...
Ultima oră
Pe aceeași temă