Spargere la o firmă de curierat. Hoții au furat un seif cu 8.000 de lei, deși sediul era protejat cu camere video

Sediul din Deva al unei firme de curierat rapid a fost spart în ultimul sfârșit de săptămână, din depozitul companiei dispărând un seif în care se aflau circa 8.000 de lei.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 26.06.2017 - 12:45

Sediul din Deva al unei firme de curierat rapid a fost spart în ultimul sfârșit de săptămână, din depozitul companiei dispărând un seif în care se aflau circa 8.000 de lei, a anunțat, luni, IPJ Hunedoara.

Furtul a fost descoperit luni dimineața de angajații care au venit la serviciu, aceștia anunțând poliția despre faptul că butucul ușii de la intrare a fost spart.

"Poliția a fost sesizată de comiterea infracțiunii în cursul dimineții de luni. Persoane necunoscute au intrat, prin efracție, în depozitul unei societăți comerciale și au sustras un seif în care se aflau aproximativ 8.000 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Laura Năstase.

Ca o primă ipoteză de lucru, polițiștii apreciază că furtul s-ar fi putut produce de sâmbătă după-amiază până luni dimineața, interval de timp în care angajații sunt liberi.

Sediul firmei de curierat este prevăzut cu camere de supraveghere, imaginile urmând să fie analizate de polițiști.

Citește totul despre:

Comentarii