13.9 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialSOV, cercetat in libertate. Ghiţă pentru romanialibera.ro: Eu sunt dator să mă...

SOV, cercetat in libertate. Ghiţă pentru romanialibera.ro: Eu sunt dator să mă apăr împotriva sistemului mafiot. Nu este treaba mea să comentez ce se întâmplă în justiţia din România

Judecătoria Sectorului 5 a decis ca  Sorin Ovidiu Vîntu şi  Ion Ilie Cezar să fie cercetaţi în libertate pentru şantajarea managerului Realitatea TV Sebastian Ghiţă, respingând propunerea procurorilor de arestare preventivă a celor doi, formulată de Parchetul General.

Avocatul acestora a declarat că au fost prezentate “probe audio care i-au convins pe judecători”.

Contactat de romanialibera.ro, Sebastian Ghiţă a declarat că “nu e treaba mea ce se întâmplă în justiţia din România. Eu sunt dator să mă apăr singur împotriva sistemului mafiot.”

De asemenea, Ghiţă a declarat că nu crede că “statul român şi instituţiile statului sunt slabe” şi că speră ca în cele din urmă să se facă dreptate.

Instanţa a deliberat verdictul timp de aproape 7 ore. Vîntu a părăsit Judecătoria la ora 22.00, la două ore după ce ordonanţa de reţinere a expirat. Atunci, Sorin Ovidiu Vîntu declarase presei că a adus în faţa instanţei probe care să îi demonstreze nevinovăţia.

Miercuri, managerul RealitateaTV Sebastian Ghiţă a făcut publică o înregistrare  audio în care patronul Sorin Ovidiu Vîntu îl ameninţa pe acesta, făcând o serie de mărturii şocante. Vîntu îl ameninţa pe Ghiţă că îl “îngroapă în dealurile Moldovei”.

O nouă serie de înregistrări ale unei convorbiri între Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV şi Sorin Ovidiu Vîntu au apărut pe internet joi. Cei doi vorbesc, într-un limbaj extrem de colorat, despre problemele cu care se confruntă trustul Realitatea.

Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut, miercuri, pentru 24 de ore pentru şantaj de procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro.

 

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Sepsi-FCSB 2-2 și titlul se amână în SuperLiga I

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a terminat la egalitate cu FCSB, 2-2 (1-2), miercuri seara, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a şasea a...

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă