Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

SONDAJ: 47% dintre români consideră că în guvernarea Ponta economia s-a îmbunătățit

Un sondaj CSCI arată că 47% dintre români consideră că în guvernarea Ponta economia s-a îmbunătățit, 31% cred că economia a rămas la același nivel ca înaintea guvernării Ponta, iar 20% dintre români cred că economia s-a înrăutățit în timpul actualei guvernări.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 22.08.2015 - 14:44

Un sondaj CSCI arată că 47% dintre români consideră că în guvernarea Ponta economia s-a îmbunătățit, 31% cred că economia a rămas la același nivel ca înaintea guvernării Ponta, iar 20% dintre români cred că economia s-a înrăutățit în timpul actualei guvernări, potrivit Agerpres

Potrivit cercetării sociologice, 44% dintre români consideră că, în momentul de față, România se îndreaptă într-o direcție bună, iar 49% cred că direcția spre care țara se îndreaptă este una greșită.

Întrebați cât de mulțumiți sunt în general de felul în care trăiesc, 57% dintre respondenți se declară mulțumiți, iar 43% sunt nemulțumiți.

La întrebarea "credeți că în 2015 veți trăi mai bine, la fel sau mai prost decât în 2014" — 37% dintre cei chestionați au răspuns 'la fel', 33% au spus 'mai bine' și 28% 'mai prost'.

Sondajul a fost realizat în perioada 10 — 17 august, pe un eșantion de 1.021 persoane. Eroarea limită este de ą3,1%, la un nivel de probabilitate de 95%.

Chestionarele au fost aplicate prin metoda CATI.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...