Sinucidere la Spitalul de Oftalmologie: un reputat epidemiolog s-a aruncat de la etaj

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, pentru Mediafax, că medicul de la Spitalul de Oftalmologie s-a aruncat de la etajul şapte ...

Share

Rl online 0 comentarii

05.05.2010 - 10:03

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, pentru Mediafax, că medicul de la Spitalul de Oftalmologie s-a aruncat de la etajul şapte al unităţii sanitare în jurul orei 8.00, la faţa locului fiind anchetatori de la Secţia 1.

Ciocan a precizat că anchetatorii au găsit un bilet lăsat de medic înainte de a se arunca de la etaj.

Un pacient care aştepta să intre la consultaţie într-un cabinet medical a declarat că dr. Vasile Velea a ieşit din acel cabinet, i-a spus să aştepte în linişte, după care s-a îndreptat liniştit spre pervazul ferestrei şi s-a aruncat. Potrivit martorului, medicul era determinat să facă acest gest, după modul în care s-a comportat, citat de Agerpres.

Vasile Velea avea 63 de ani şi lucra în Spitalul de Oftalmologie din Capitală de mai mulţi ani, iar soţia lui este tot medic, la Spitalul Elias.

Vestea i-a surprins pe apropiaţii lui Vasile Velea, aceştia susţinând că medicul ar fi suferit o depresie.

Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, Monica Pop, spune că medicul a avut în ultima vreme probleme de sănătate în familie şi că în urmă cu câteva zile i s-a furat maşina din faţa casei. "Vasile Velea a avut o serie de evenimente care i-au marcat viaţa. A avut un şoc atunci când a fost demis de la Spitalul Militar. În ultima vreme starea sa s-a tot accentuat, dar nu ne-am dat seama că depresia era atât de severă", a spus Pop.

Managerul spitalului a adăugat că în biletul pe care l-a lăsat Vasile Velea şi-a cerut scuze pentru ceea ce avea să facă, însă nu şi-a explicat gestul. Monica Pop a precizat că a solicitat o echipă de control de la Ministerul Sănătăţii.

Citește totul despre:

Comentarii