Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Șefi din Consiliul Județean Caraș-Severin au dansat pe mese, la un curs de instruire a funcționarilor din administrația publică

Mai mulți funcționari din Consiliul Județean Caraș-Severin, inclusiv unii cu funcții de conducere, apar într-un videoclip postat pe Internet de publicația Express de Banat.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 10.08.2017 - 16:10

Mai mulți funcționari din Consiliul Județean Caraș-Severin, inclusiv unii cu funcții de conducere, apar într-un videoclip postat pe Internet de publicația Express de Banat.

Filmul ar fi fost realizat într-un restaurant din Băile Herculane. Dintre persoanele care apar în imagini, unele dansează pe mese.

Petrecerea ar fi fost organizată cu priejul cursului de instruire anuală pe probleme de administrație publică locală adresată primarilor, secretarilor și contabililor din județ, acesta fiind un curs plătit din bani publici.

Jurnaliștii din Caraș susțin că printre persoanele care se distrează la această petrecere se numără președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, vicepreședintele CJ Ionuț Popovici și directoarea economică Gina Pavel.

Ionuț Popovici a explicat situația în următorul mod: "Nu era în timpul serviciului. Acolo a fost o masă la care au fost invitați nu numai cei din Consiliul Județean, au fost invitați primarii din județ, secretarii, contabilii ș.a.m.d., până la un moment dat, când s-a făcut instruirea. Ăsta a fost un eveniment pentru socializare, pentru a ne cunoaște mai bine, habar n-am. În timpul meu liber nu cred că pot fi tras la răspundere pentru ceea ce fac, chiar dacă sunt persoană publică".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...