Se desecretizează audierea generalului Dumitru Dumbravă

Comisia pentru Controlul SRI din Parlament a cerut Serviciului desecretizarea stenogramelor ședinței în care a fost audiat generalul Dumitru Dumbravă, secretar general al SRI. Eduard Hellvig a acceptat cererea făcută de Claudiu Manda, iar stenogramele care, conform regulilor, sunt făcute de SRI, vor fi făcute publice, cu excepția pasajelor considerate secret de stat, în care se vorbește sepre Serviciu.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 29.11.2017 - 19:38

Comisia pentru Controlul SRI din Parlament a cerut Serviciului desecretizarea stenogramelor ședinței în care a fost audiat generalul Dumitru Dumbravă, secretar general al SRI. Eduard Hellvig a acceptat cererea făcută de Claudiu Manda, iar stenogramele care, conform regulilor, sunt făcute de SRI, vor fi făcute publice, cu excepția pasajelor considerate secret de stat, în care se vorbește sepre Serviciu.

”A acceptat sugestia declasificării audierii lui Dumitru Dumbravă, cu excepția acelor lucruri ce țin se Serviciu. E sugestia domnului director, îi mulțumim și vom face acest lucru.”, a declarat Ovidiu Marincea, purtător de cuvânt al SRI, la Antena 3.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...