Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

RTV: Patriarhia ar fi încercat să blocheze slujba din casa lui Sergiu Nicolaescu

Update. Patriarhia neagă că ar fi trimis preoţi acasă la Nicolaescu şi spune că ar fi vorba de o intoxicare a familiei regizorului.   Scandalul legat de incinerarea trupului lui Sergiu Nicolaescu atinge cote ...

Share

Rl online 0 comentarii

05.01.2013 - 13:46

Update. Patriarhia neagă că ar fi trimis preoţi acasă la Nicolaescu şi spune că ar fi vorba de o intoxicare a familiei regizorului.

 

Scandalul legat de incinerarea trupului lui Sergiu Nicolaescu atinge cote incredibile. Potrivit RTV, mai mulţi preoţi de la Patriarhie ar fi fost trimişi să oprească slujba ţinută acasă la familia regizorului. Slujba ar fi fost oficiată de un răspopit, deoarece Biserica condamna incinerarea corpurilor persoanelor decedate.

Citește totul despre:

Comentarii