Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rise Project: 35 imobile noi, identificate ca aparținând companiei Tel Drum, controlată de Liviu Dragnea

Alte 35 de imobile au fost identificate ca fiind deținute de corporația Tel Drum în județului Teleorman, scriu jurnaliștii Rise Project. O parte din ele provin din patrimoniul Societății Agricole Zooveg Lița și Agromec SA

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 11.10.2017 - 12:00

Alte 35 de imobile au fost identificate ca fiind deținute de corporația Tel Drum în județului Teleorman, scriu jurnaliștii Rise Project. O parte din ele provin din patrimoniul Societății Agricole Zooveg Lița și Agromec SA, două firme de stat care se ocupau de agricultură, acum alimentate și lichidate. Noile proprietăți descoperite se adaugă la cele 186 identificate anterior. Până acum s-au adunat 856 de hectare deținute de membrii grupării Dragnea.

Tel Drum, firma cu acționari secreți legată de Liviu Dragnea, este unul dintre cei mai importanți proprietari și concesionari de terenuri și imobile din sudul României. RISE Project a consultat documente din arhivele cadastrale, a inventariat proprietățile companiei și a reconstituit traseul acestora de la stat până în portofoliul firmei private deținute prin acțiuni la purtător.

Cele mai multe proprietăți identificate de jurnaliști RP sunt în județul Teleorman, în localitățile Turnu Măgurele și Alexandria, dar pe hartă sunt indexate și imobile din județul Argeș.

Întreaga anchetă poate fi citită aici.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...