Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Restricţii de circulaţie la camioane pe teritoriul Ungariei până duminică noapte

Automarfarele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone nu vor putea intra pe teritoriul Ungariei începând de joi noapte şi până vineri noapte, în perioada sărbătorii Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, transmite ...

Share

Rl online 0 comentarii

14.03.2013 - 13:52

Automarfarele cu o capacitate mai mare de 7,5 tone nu vor putea intra pe teritoriul Ungariei începând de joi noapte şi până vineri noapte, în perioada sărbătorii Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, transmite corespondentul Mediafax.

Restricţia urmează să fie aplicată şi de sâmbătă noapte până duminică noapte. Poliţia de Frontieră Arad a anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că se aplică restricţii de acces pe teritoriul Ungariei pentru camioanele cu o capacitate de peste 7,5 tone.

Conform sursei citate, nu se va putea trece graniţa în statul vecin cu aceste mijloace de transport de joi, ora 23.00 şi până vineri, ora 23.00.

"Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a faptului că la data de 15 martie în Ungaria se comemorează Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, fiind declarată zi de sărbătoare naţională, nelucrătoare", se arată în comunicat.

De asemenea, restricţia va fi aplicată de sâmbătă, ora 23,00 şi până duminică, ora 23,00, conform practicii obişnuite la sfârşit de săptămână.

Excepţie de la aceste restricţii vor face camioanele care transportă animale vii sau produse perisabile.

Pe perioada restricţiilor, şoferii au obligaţia să staţioneze în parcări de pe teritoriul României, anunţă autorităţile.

Pentru că în apropiere de vama Nădlac, unde traficul este cel mai intens, nu există sufieciente parcări, Poliţia de Frontieră şi Poliţia Rutieră vor lua măsuri de fluidizare a traficului, pentru că automarfarele vor staţiona pe marginea DN 7 până în momentul ieşirii din ţară.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...