Membrii asociației ecologiste care operează site-ul de-clic.ro și-au înființat un SRL, dar au eșuat în afaceri. Au încercat și un parteneriat cu o fundație a prințului Charles

Fondatorii unui ONG specializat în probleme de mediu au încercat, anterior, să facă afaceri, înființând un SRL, anunță, luni, site-ul Vox Publica.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 24.07.2017 - 18:53

Fondatorii unui ONG specializat în probleme de mediu au încercat, anterior, să facă afaceri, înființând un SRL, anunță, luni, site-ul Vox Publica.

"Orice panicard verde este la origine un afacerist ratat", susține articolul semnat de Stelian Negrea.

Articolul se referă la fondatorii Asociației Efectul Fluture, care opereaza pagina de internet de-clic.ro  - Tudor Brădățan, Roxana Pencea și Olaru Zainescu Sorana.

Cei trei "și-au încercat înainte de a deveni militanți ecologiști norocul în afaceri însă au eșuat lamentabil. Primii doi au pornit un SRL cu subvenții guvernamentale inițiate pe timpul mandatului de premier al lui Adrian Năstase într-o comună din Vâlcea, afacere pe care au lichidat-o cinci ani mai tarziu. Toți trei au mai deținut un alt SRL care, după câțiva ani de activitate în Cluj Napoca, a intrat în faliment la propria cerere lasand in urma o serie de creditori cu buza umflata dintre care cel mai rasunator este o firma detinuta de fundația Mihai Eminescu Trust patronata de printul Charles, mostenitorul Coroanei britanice si un indragostit de Transilvania si Romania", susține articolul publicat de Vox Publica.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...