Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Reprezentanții Muzeului Mineritului îi iau apărarea lui Tăriceanu, după ce ar fi intrat înaintea altor vizitatori

Un reprezentant al Muzeului Mineritului de la Roşia Montană a negat că șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi vizitat instituția înaintea altor persoane care așteptau la coadă.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 17.08.2017 - 13:44

Un reprezentant al Muzeului Mineritului de la Roşia Montană a negat că șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi vizitat instituția înaintea altor persoane care așteptau la coadă, informează Mediafax.

„Dânsul nu a avut o vizită oficială, nu a fost anunţată de nimeni, a venit ca orice turist, este în concediu, cu familia şi cu prietenii, s-a prezentat la poartă, când i-a venit rândul a intrat. Şi dânsul a aşteptat în jur de 5-10 minute până când a fost primit. A stat la rând ca orice alt cetăţean, a venit şi s-a prezentat ca orice alt vizitator de la Roşia Montană. Nu a avut niciun privilegiu, până nu a intrat înăuntru nici n-am ştiu dacă e dânsul sau nu e dânsul. Dacă nu era vorba de Tăriceanu şi era vorba de Gheorghe Popescu, pe care nu-l cunoştea nimeni... Nu e prima dată când se aşteaptă la poartă”, a declarat un reprezentant al Muzeului Mineritului şi minei de la Roşia Montană.


Citește și: VIDEO. HotNews: Scandal la Muzeul Mineritului de la Roșia Montana, după ce șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi intrat înaintea altor vizitatori


Potrivit sursei citate, ceilalţi turişti care au vizitat Muzeul au aşteptat circa 10 minute, până s-a terminat vizita grupului din care făcea parte Călin Popescu Tăriceanu, la fel cum şi preşedintele Senatului a aşteptat până când grupul dinaintea sa şi-a terminat turul.

„La Roşia Montană este o veche exploatare, aflată în conservare. Aici nu se desfăşoară activităţi specifice de muzeu. În perioada în care nu se fac supravegheri de lucrări sau alte lucrări, se fac vizite la muzeu. Programul este de luni până vineri între orele 8.00 şi 14.00. Problema este că se mai aşteaptă şi nu se intră cu mai puţin de cinci persoane fiindcă nu se rentează din punct de vedere economic (...) Se mai stă şi pentru că nu poţi să suprapui grupurile şi nu poţi să intri cu un număr foarte mare în subteran (...) El a avut acelaşi tratament”, a mai spus reprezentatul minei de la Roşia Montană.

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ar fi intrat la Muzeul Mineritului din Roșia Montana cu prioritate, scrie HotNews. Potrivit unor imagini filmate de o persoană care se afla la muzeu, șeful Senatului ar fi fost apostrofat de oamenii care așteptau la rând. Oamenii ar fi fost nevoiți să aștepte să intre în muzeu până când grupul cu care venise șeful Senatului și-a terminat vizita.

Pe de altă parte, liderul ALDE s-a apărat, afirmând că înregistrarea este „o manipulare”. 

Citește totul despre:

Comentarii