Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Regele Mihai, vizitat de elevi şi de foşti deţinuţi politici

Majestatea Sa Regele Mihai al României a fost vizitat, sâmbătă, la Palatul Elisabeta, de elevii unei şcoli din capitală, cărora li s-au alăturat câţiva foşti deţinuţi politici, informează

Share

Cristian Lapa 0 comentarii

22.10.2011 - 14:47

Majestatea Sa Regele Mihai al României a fost vizitat, sâmbătă, la Palatul Elisabeta, de elevii unei şcoli din capitală, cărora li s-au alăturat câţiva foşti deţinuţi politici, informează Realitatea TV.

Cu trei zile înainte de a 90-a aniversare a Regelui Mihai, zi în care Majestatea Sa va fi prezent în Parlamentul României, suveranul a ascultat nemulţumirile reprezentanţilor deţinuţilor politici din perioada comunistă.

"În continuare suntem nedoriţi. Pentru că în decembrie '89 s-a răsturnat un regim, dar am mutat, Majestate, la putere pe aceeaşi care au fost până-n '89", i-a spus Regelui Mihai un fost deţinut politic.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...