23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialRecord absolut: 23.000 de Big-Mac-uri consumate de o singura persoana

Record absolut: 23.000 de Big-Mac-uri consumate de o singura persoana

Un barbat din Statele Unite a reusit performanta de a consuma 23.000 de big-mac-uri in 36 de ani si in tot acest timp a adunat bonurile fiscale pentru a dovedi acest lucru.

Dupa cum revela site-ul “metro.co.uk”, Don Gorske a declarat presei ca luna trecuta a depasit granita celor 23.000 de portii, dar nu are de gand sa renunte la obsesia sa culinara, care a inceput in mai, 1972.

“Sunt nesatul, mananc cu pofta in fiecare zi si tot mai vreau. Mancanc si cate doua mac-uri deodata” – a spus amuzat Gorske, care are 54 de ani si locuieste in Wisconsin. El obisnuia sa comande zilnic si cartofi prajiti, dar din 1990 a decis sa renunte la garnitura, folosind cartofii doar o data pe luna.  

“Uneori oamenii zic ca sunt un ciudat, dar chestia asta nu ma deranjeaza. Replica mea ar fi ca oamenii au limite si nu pot intelege exact un lucru. Si nici nu-mi pasa. Eu vreau doar ca ei sa stie ca nu am de gand in ruptului capului sa renunt la meniul meu. Niciodata”.

Don le-a spus jurnalistilor ca poate numara pe degete zilele in care nu si-a satisfacut pofta culinara: de doar opt ori. Unul din aceste momente este ziua in care a decedat mama sa (cand a respectat dorinta expresa a acesteia) si un altul, in timpul unui viscol, in 1982, cand magazinul local Mc Donalds a fost inchis din cauza conditiilor meteo nefavorabile.  

“De atunci, ca masura de preventie, obisnuiesc sa pastrez cativa burgeri in congelator, sa fie de rezerva mai ales in timpul iernii” – a spus pe un ton serios Don.

In ciuda dietei sale bizare si nesatoase, Don Gorske a spus ca isi mentine forma fizica alergand zilnic minimum 2 kilometri si mergand saptamanal la sedinte de fitness.

Elena Marinescu
Elena Marinescuhttp://elena-marinescu
Elena Marinescu, redactor Rl online
Cele mai citite

Declarațiile lui Cristiano Bergodi, înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, spune că formaţia sa trebuie să joace cu încredere şi curaj pentru a câştiga toate cele trei puncte în meciul...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Grav accident auto pe DN2 – E85, în Vrancea! Opt persoane, rănite în urma coliziunii dintre un autoturism și un microbuz

Opt persoane au fost rănite, vineri, la intersecţia DJ 205 R Coteşti cu DN2 - E85, în urma coliziunii dintre un microbuz de transport...
Ultima oră
Pe aceeași temă