RAAPPS: Nu s-a primit nicio solicitare ca imobilul Casa Dante să fie acordat unui fost şef de stat

Până în prezent nu s-a primit nicio solicitare pentru ca imobilul Casa Dante să aibă destinaţia prevăzută de legea privind acordarea unor drepturi foştilor şefi de stat, se precizează în documentul RAAPPS remis ...

Share

Rl online 0 comentarii

25.07.2012 - 18:53

Până în prezent nu s-a primit nicio solicitare pentru ca imobilul Casa Dante să aibă destinaţia prevăzută de legea privind acordarea unor drepturi foştilor şefi de stat, se precizează în documentul RAAPPS remis Guvernului şi semnat de directorul general al Regiei, Georgian Gabriel Sandu, potrivit Realitatea.net.

"Începând cu luna aprilie 2012, folosinţa Casei Dante a fost coordonată de către SPP. Din mai 2011 şi până în prezent în Casa Dante nu au mai avut loc activităţi de reprezentare şi protocol", precizează RAPPS, în documentul transmis Guvernului.

Documentul semnat de directorul general al RAAPPS este un răspuns la o cerere făcută de Departamentul de Comunicare Publică a Guvernului, cu privire la imobilele Vila Lac 3 şi Casa Dante.

Victor Ponta a declarat miercuri că în momentul în care a devenit prim ministru a fost informat că „imobilul Casa Dante a fost declarat cu regim închis, deşi aparţine Guvernului". „Eu nu am avut voie să vin aici, nici secretarul general al Guvernului, deşi este şef al RAAPPS. După ce preşedintele Băsescu a fost suspendat, preşedintele Antonescu a dat dispoziţii celor de la SPP să ne permită accesul în imobil", a explicat şeful Executivului.

 

Citește totul despre:

Comentarii