Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Document. Ce conţine raportul discutat în şedinţa Comitetului Executiv al PSD. Doar 13% din măsurile promise au fost adoptate în cele şase luni de guvernare

În urma evaluării Guvernului, PSD a publicat un raport privind măsurile care ar fi trebuit adoptate în ultimele şase luni. Potrivit documentului, doar 13% din măsuri au fost îndeplinite. 27% dintre măsurile promise au fost realizate parțial, iar 60% sunt neîndeplinite.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 14.06.2017 - 20:33

În urma evaluării Guvernului, PSD a publicat un raport privind măsurile care ar fi trebuit adoptate în ultimele şase luni. Potrivit documentului, doar 13% din măsuri au fost îndeplinite. 27% dintre măsurile promise au fost realizate parțial, iar 60% sunt neîndeplinite. 

Astfel, La Fonduri europene, ministerul condus de Rovana Plumb, o măsură este îndeplinită şi şapte măsuri sunt neîndeplinite. La capitolul Politici macroeconomice, fiscalitate şi buget, sunt 17 măsuri îndeplinite, 4 realizate parţial şi 40 neîndeplinite.Astfel, la capitolul Economie, nicio măsură nu a fost îndeplinită, două au fost realizate parţial şi 17 sunt neîndeplinite.

 
Citeşte şi: Cele 43 de minciuni ale guvernării PSD. Senatorul PNL Florin Cîțu atrage atenția că măsurile luate de Grindeanu și Dragnea în ultimele șase luni vor arunca țara în criză | ANALIZĂ ROMÂNIA LIBERĂ

Primele șase luni de guvernare sub coaliția PSD-ALDE au lăsat nenumărate promisiuni neonorate, iar măsurile luate ne vor duce fără dubiu spre o criză economică, arată un raport realizat de liberalul Florin Cîțu. 


La capitolul Turism, o măsură este îndeplinită, adică înființarea ministerului Turismului, trei sunt realizate parţial şi 9 sunt neîndeplinite.

În pivința Politicilor pentru IMM-uri, două măsuri au fost îndeplinite, 3 sunt realizate parţial, iar 5 sunt neîndeplinite.

La Politici privind munca şi justiţia socială, sunt îndeplinite 9 măsuri, 23 sunt realizate parţial, iar 4 sunt neîndeplinite.

În privința Educației a fost îndeplinită o singură măsură, 8 sunt realizate parţial şi 19 sunt măsuri neîndeplinite.

La capitolul Cercetare-dezvoltare, două măsuri sunt îndeplinite şi patru neîndeplinite.

La Sănătate, 3 măsuri sunt îndeplinite, 9 sunt realizate parţial şi 14 sunt neîndeplinite.

La capitolul Administraţie publică şi politici regionale, o măsură este îndeplinită, 14 sunt realizate parţial şi trei sunt neîndeplinite.

În privința Dezvoltării rurale, 5 măsuri sunt îndeplinite, 3 sunt parţial realizate şi 3 sunt neîndeplinite.

La Mediu, păduri şi ape sunt două măsuri îndeplinite, 3 măsuri realizate parţial şi 5 măsuri neîndeplinite.

La capitolul Politici privind energia, o singură măsură este îndeplinită, 3 măsuri sunt realizate parţial şi 9 măsuri sunt neîndeplinite.

În Transporturi, nicio măsură nu este îndeplinită, 6 măsuri sunt doar parţial realizate, iar 5 măsuri sunt neîndeplinite.

La Comunicaţii, nicio măsură nu este îndeplinită, o măsură este parţial realizată, iar două măsuri sunt neîndeplinite.

La capitolul Politici de Apărare şi Securitate naţională, nicio măsură nu este îndeplinită, 4 măsuri sunt realizate parţial şi 3 măsuri sunt neîndeplinite.

La Interne, nicio măsură nu este îndeplinită pe deplin. În schimb, 7 măsuri sunt realizate parţial şi o măsură este neîndeplinită.

La Externe, două măsuri sunt îndeplinite, 6 măsuri sunt realizate parţial, iar 14 măsuri sunt neîndeplinite.

La Justiţie a fost îndeplinită o singură măsură, 3 măsuri sunt neîndeplinite, iar 29 de măsuri sunt neîndeplinite.

La Cultură, o singură măsură este îndeplinită, o măsură este realizată parţial, iar nu mai puţin de 19 măsuri sunt neîndeplinite.

La Tineret şi Sport toate cele 20 de măsuri din programul de guvernare sunt neîndeplinite.

La capitolul Politici pentru Diaspora, o măsură este îndeplinită, 4 măsuri sunt realizate parţial, iar 4 măsuri sunt neîndeplinite.

Citește totul despre:

Comentarii