Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Proteste în pieţele Victoriei şi Universităţii, cu mesaje contra lui Ponta şi a clasei politice

UPDATE: Numărul participanţilor la manifestaţia din Piaţa Universităţii a scăzut la câteva zeci, care protestează faţă de clasa politică şi preşedintele Traian Băsescu, în timp ce în Piaţa ...

Share

Rl online 0 comentarii

04.07.2012 - 20:31

UPDATE: Numărul participanţilor la manifestaţia din Piaţa Universităţii a scăzut la câteva zeci, care protestează faţă de clasa politică şi preşedintele Traian Băsescu, în timp ce în Piaţa Victoriei sunt aproximativ 100 de persoane, care afişează, în principal, mesaje contra premierului Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Protestatarii din Piaţa Victoriei s-au adunat în jurul orei 19.00, manifestaţia lor începând sub forma unei promenade în zona sediului Guvernului. În final, participanţii, printre care s-a aflat şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, au rămas pe trotuarul din faţa Muzeului Antipa, flancaţi de jandarmi.

Oamenii au adus la protest coli de hârtie pe care au fost imprimate mesaje ca "Ponta, demisia!", "Opriţi-vă!" şi "PONTA doctor în drept PENAL".

În jurul orei 21.00, unul dintre protestatari a fost ridicat şi dus la o maşină a Jandarmeriei.

La fântâna de la Universitate, tot la la ora 19.00, s-au adunat aproximativ 100 de persoane, în majoritate tineri, care au protestat cu scandări ca "PDL şi USL fură prin rotaţie" şi pancarte cu mesaje printre care "La proba de dictatură, Ponta şi Antonescu l-au plagiat pe Băsescu".

Alte mesaje scrise pe pancartele de la protestul de la Universitate sunt "Poporul prost nu mai vrea băieţi deştepţi", "Acelaşi scenariu, alţi actori" şi "Justiţie liberă".

UPDATE: La Piaţa Victoriei, protestatarii au rupt cordoanele puse de jandarmi. Numărul persoanelor  prezente la protest a ajuns la aproape 300.

--

Peste 200 de persoane participă, miercuri seară, în pieţele Victoriei şi Universităţii din Bucureşti, la două proteste faţă de clasa politică, primul având majoritare mesajele contra premierului Victor Ponta, iar al doilea, pe cele anti-USL şi anti-PDL, potrivit Mediafax.

De asemenea, peste o sută de persoane protestează în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, faţă de "distrugerea democraţiei şi a statului de drept", scandând "Jos Guvernul Ponta" şi "Sus democraţia". O acţiune similară, la care participă peste 30 de persoane, are loc şi la Arad.

La Piaţa Victoriei s-au adunat peste 100 de oameni, care ţin în mâini coli de hârtie pe care sunt imprimate mesaje ca "Ponta, demisia!", "Opriţi-vă!" şi "PONTA doctor în drept PENAL".

Printre participanţii la protestul din Piaţa Victoriei se află şi fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, care, întrebat dacă premierul Ponta îşi va da demisia, a spus că "este vorba despre onoarea fiecăruia".

În Piaţa Universităţii se află, la ora transmiterii acestei ştiri, aproximativ 100 de persoane, în majoritate tineri, care protestează cu scandări ca "PDL şi USL fură prin rotaţie" şi pancarte cu mesaje printre care "La proba de dictatură, Ponta şi Antonescu l-au plagiat pe Băsescu".

Participanţii s-au adunat în jurul orei 19.00, la fântâna de la Piaţa Universităţii.

Alte mesaje scrise pe pancartele de la protestul de la Universitate sunt "Poporul prost nu mai vrea băieţi deştepţi", "Acelaşi scenariu, alţi actori" şi "Justiţie liberă".

În ambele pieţe se află şi grupuri de jandarmi.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...