Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

PROTEST: marșul bicicletelor în București sub sloganul " Vrem un oraș pentru oameni!"

Marșul bicicliștilor bucureșteni începe sâmbătă, la ora 14.30, din fața Parcului Herăstrău, sub sloganul " Vrem un oraș pentru oameni!" Marsul e organizat de Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti si Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ din Romania in parteneriat cu Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.04.2015 - 11:12

Marșul  bicicliștilor bucureșteni începe sâmbătă, la ora 14.30, din fața Parcului Herăstrău, sub sloganul " Vrem un oraș pentru oameni!".

Marsul e organizat de Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti si Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ din Romania in parteneriat cu Filiala Bucuresti a Ordinului Arhitectilor din Romania.

Motivele pentru care biciclistii protesteaza sunt:

- neaplicarea masurilor de siguranta rutiera

- incurajarea transportului motorizat in timp ce orasul este cea mai poluata capitala europeana

- lipsa unei viziuni a administratiei orasului pentru cresterea calitatii vietii

- mentinerea in functii a persoanelor vinovate de pagubele de milioane de euro provocate de receptia ilegala a pistelor pentru biciclete

- neaplicarea masurilor de eficientizare a transportului public prin asigurarea de benzi dedicate.

Plecarea va avea loc de la intrarea Charles de Gaulle a Parcului Herastrau si va avea traseul:

Parcul Herastrau ( intrare ) – Piata Charles de Gaulle – bd. Constantin Prezan – sos. Kiseleff – Piata Victoriei – sos. Nicolae Titulescu – Pasajul Basarab – sos. Grozavesti.

Retur:

Sos. Grozavesti – Pasajul Basarab – sos. N. Titulescu – Piata Victoriei – Calea Victoriei – bd. Regina Elisabeta – bd. Schitu Magureanu – Pod Izvor – Splaiul Independentei – str. Bibescu Voda – Pod Serban Vodă – bd. Dimitrie Cantemir – Parcul Tineretului.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...