Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Prostituţie, trafic de carne vie şi droguri sub nasul nostru. Clanurile care "conduc" Bucureştiul

Vezi care sunt clanurile de interlopi care "fac legea" în Capitală: În Sectorul 1 se bat pentru supremaţie Gemenii, Sadoveanu, Buba, Capone şi Domnu. ...

Share

Valeria Cupă 0 comentarii

03.11.2011 - 14:40

Vezi care sunt clanurile de interlopi care "fac legea" în Capitală:

În Sectorul 1 se bat pentru supremaţie Gemenii, Sadoveanu, Buba, Capone şi Domnu. Gemenii se ocupă de furtul de maşini de lux, printre victimele acestora fiind şi Gigi Becali. Sadovenii, sau Belgienii se ocupă în special de trafic de carne vie, proxenetism, trafic de droguri şi tâlhării. Buba are afaceri cu pompe funebre şi locuri de veci, Capone cere taxe de protecţieşi controlează taximetria clandestină. Domnul se ocupă de tâlhării şi prostituţia din Gara de Nord.

Sectorul 2 este al Duduienilor şi Caranilor. Primii se ocupă de prostituţie, cămătărie, şantaj, trafic de droguri şi furturi din locuinţe. Caranii se ocupă de furturi din magazine, trafic de droguri, şantaj. Printre victimele lor se află mai mulţi sportivi din Buftea şi un om de afaceri din Cernica. De zona complexelor comerciale Niro şi Europa se ocupă Gigi Corsicanu, pe numele lui adevărat Gheorghe Răducanu, liderul galeriei Rapid.

Lumea interopă din Sectorul 3 este condusă de Chira, Pietroi, Burtea şi Cuza. Chira se ocupă de răpiri de persoane, şandatj, proxenetism, trafic de droguri extorcare de fonduri, afaceri cu fier vechi. Pietroi este expert în tâlhării, şantaj şi bătăi. Burtea sau Brătienii merg pe fier vechi, iar Cuza de prostituţie şi trafic de droguri.

Sectorul 4 este cunoscut pentru acţiunile clanului Sportivilor şi pentru interlopii din grupările Gruia, Toboşarii şi Benga. Sportivii cer taxe de protecţie, iar cei care nu se conformează sunt ameninţaţi şi bătuţi. Tot ei se ocupă şi de fraude cu cărţi de credit, cămătărie, distrugeri şi şantaj. Şi membrii clanului Gruia cer taxe de protecţie. Dar ei mai sunt specialişti în furturi şi tâlhării. Tot taxe de protecţie mai cer aici Benga şi Toboşarii.

Sectorul 5 şi-l "revendică" grupările Şteoacă şi Pian, ultimul fiind format după decăderea Cămătarilor. Clanul Şteoacă este una dintre celemai mari reţele de trafic de droguri din Bucureşti. Prostituatele sunt controlate tot de ei dar şi sunt şi cămătari cu experienţă. Pian se ocupă de cămătărie şi şantaj.

Sectorul 6 este controlat de clanul Luptătorilor. Capii acestei grupări au fost implicaţi înfurtul de arme de la Ciorogârla. Mai sunt şi alţi interlopi care îşi împart teritoriile aici. Vasiloi, Buba şi gaşca lui Vali Nebunul se ocupă în special de taxe de protecţie, trafic de persoane şi rtecuperări.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...