10.3 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialProstituatele Andreei Marta, la orgii sexuale de partid

Prostituatele Andreei Marta, la orgii sexuale de partid

Hotărârea Tribunalului Bucureşti prin care soţia lui Codruţ Marta, Andreea, a fost arestată pentru 29 de zile alături de sora sa şi de un taximetrist din Călăraşi pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi proxenetism scoate la iveală că fetele care se prostituau pentru membrii reţelei aveau printre clienţi şi membrii unui partid politic. 

În încheierea tribunalului se face trimitere la o declaraţie a unei prostituate de lux care susţine că a fost invitată la un hotel de lux pentru a se întâlni cu o serie de politicieni care ar fi chiar colegi de partid cu Andreea Marta şi sora sa. 

“De asemenea, înv. …. a declarat că reţine faptul că a mai fost invitată de către A. la cafeneaua hotelului … şi, de asemenea, la un hotel situat în apropiere de zona …. Atunci când a invitat-o pentru a merge la hotelul situat în zona .., A. i-a precizat că acolo se vor întâlni cu nişte prieteni de-ai ei care sunt în acelaşi partid ca şi ea şi M”, se arată în decizia Tribunalului Bucureşti de săptămâna trecută.

Interesant este că Andreea Marta, fostă Lungu, şi sora sa, nu au făcut nicio declaraţie nici în faţa procurorilor nici în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti.

Curtea de Apel Bucureşti urmează să soluţioneze, cel mai probabil săptămâna aceasta, recursul declarat de soţia fostului şef de cabinet al preşedintelui ANAF, Sorin Blejnar, sora sa şi complicele celor două femei. 

Reţeaua funcţiona din 2007

Depoziţia unei alte prostituate de lux la care face referire Tribunalul Bucureşti în încheierea prin care a decis arestarea Andreei Marta confirmă informaţia publicată de România Liberă săptămâna trecută referitoare la faptul că reţeaua funcţiona încă din 2007 – 2008. 

“Din depoziţia înv. …. se reţine faptul că în cursul anului 2007 -2008 fiind invitată la o petrecere de logodnă a făcut cunoştinţă cu inc. M.A.E. şi … acesteia L.M.M.. Cu acea ocazie reţine că a făcut schimb de numere de telefon cu inc, M.A.E.. După aproximativ o săptămână de la această cunoştinţă, înv. …. a fost sunată de inc. M.A.E. care a invitat-o să bea un suc şi întâlnindu-se cu aceasta au discutat despre diverse probleme. Înv. …. reţine că inc. M.A.E. a întrebat-o dacă are prieten, dacă are probleme financiare şi era interesată să cunoască mai multe detaşii despre persoana învinuitei. (…)Ca urmare a discuţiilor purtate cu A., atât la telefon, cât şi cu ocazia întâlnirilor avute cu aceasta, inculpata i-a spus, printre altele, că poate câştiga bani de la bărbaţi care îi sunt cunoştinţe sau prieteni, fără însă a-i preciza în mod concret ce anume ar fi trebuit să facă pentru obţinerea unor sume de bani de la astfel de persoane. Înv. …. a declarat că din cele discutate cu A., a înţeles, printre rânduri, că ar fi vorba de întâlniri cu astfel de bărbaţi pentru a întreţine raporturi sexuale cu aceştia”, se arată în hotărârea Tribunalului Bucureşti.

 

 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...
Ultima oră
Pe aceeași temă