Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Program USL: Realizarea programului Prima piscină, bariere în larg pentru alge

Programul USL în domeniul turismului pe litoral prevede extinderea sezonului, derularea programului "Prima piscină" pentru hoteluri cu cofinanţare de la stat, dar şi amplasarea de bariere în larg pentru oprirea ...

Share

maria cocuți 0 comentarii

26.08.2011 - 14:36

Programul USL în domeniul turismului pe litoral prevede extinderea sezonului, derularea programului "Prima piscină" pentru hoteluri cu cofinanţare de la stat, dar şi amplasarea de bariere în larg pentru oprirea algelor, potrivit NewsIn.

Totdată, USL propune reglementarea poluării fonice, crearea de cât mai multe parcări pe litoral, introducerea obligativităţii reabilitării exterioare a hotelurilor, extinderea sezonului - "obligativitatea prin metode stimulative şi mai puţin coercitive, a deschiderii tuturor unităţilor de la 1 mai la 30 septembrie".

Viziunea Uniunii asupra turismului pe litoral include şi realizarea de evenimente şi programe speciale care să crească gradul de ocupare în luna mai, construirea şoselei costiere Constanţa- Portişa, reluarea proiectului staţiunii Europa.

În privinţa turismului montan, USL doreşte continuarea programului "Superschi în Carpaţi" şi a programului "domeniul schiabil Predeal- Azuga" începute în 2001, derularea programului "Domeniu schiabil zona Făgăraş", rezolvarea problemei legate de inexistenţa parcărilor la pârtiile de schi care creează probleme majore în perioada de iarnă, realizarea de noi pârtii prin parteneriate stat- privat.

Totodată, USL are în vedere, în privinţa agrementului în zona montană aqua parcuri în staţiunile mari, piscine acoperite prin parteneriate comunitate locală - administraţie centrală - investitor privat, realizarea de terenuri acoperite de tenis, baschet prin parteneriat public privat, realizarea de parcuri tip "Aventura" în aer liber, patinoare artificiale în marile staţiuni montane.

Citește totul despre:

Comentarii