Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Principesa Margareta şi principele Radu se întâlnesc, la Londra, cu prinţul Charles

Principesa Margareta şi principele Radu se întâlnesc, miercuri, cu Prinţul Charles, la reşedinţa acestuia de la Londra, întâlnirea urmând să aibă un caracter privat, informează Casa Regală. ...

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

02.02.2011 - 14:47

Principesa Margareta şi principele Radu se întâlnesc, miercuri, cu Prinţul Charles, la reşedinţa acestuia de la Londra, întâlnirea urmând să aibă un caracter privat, informează Casa Regală.

Potrivit sursei citate, Principesa Margareta şi principele Radu vor avea această întâlnire în contextul unei vizite pe care o fac în Marea Britanie, în perioada 31 ianuarie - 4 februarie.

Principesa Margareta şi principele Radu au de asemenea programate întâlniri cu reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai societăţii civile, reprezentanţi ai unor organizaţii neguvernamentale şi cu oameni de cultură.

Cei doi au ca scop promovarea de proiecte româno-britanice în diverse domenii, pentru anul 2011, mai informează Casa Regală.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...