15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialPrimarul municipiului Călăraşi: Vom declara zi de doliu când va fi înmormântat...

Primarul municipiului Călăraşi: Vom declara zi de doliu când va fi înmormântat George Naghi

Primarul municipiului Călăraşi, Nicolae Dragu, a declarat că l-a cutremurat vestea morţii lui Gheorghe Naghi, cu care era foarte bun prieten, şi a spus că ziua în care va fi înmormântat va fi declarată zi de doliu local, pentru că era “un mare om, care a ajutat pe toată lumea, bogaţi şi săraci”, informează Mediafax.

A fost un om de excepţie, un om care a ajutat pe toată lumea, bogaţi şi săraci. M-a cutremurat chestia asta, eram foarte buni prieteni”, a spus primarul Nicolae Dragu.

Edilul a precizat că el a oficiat cununia civilă pentru Gheorghe şi Alina Naghi, iar aceştia aveau o familie foarte bine închegată şi se iubeau foarte mult.

“Erau solidari, erau primii care ajutau oamenii”, a mai spus Nicolae Dragu.

El adăugat că soţia lui Gheorghe Naghi avea unele probleme medicale, fiind “foarte stresată”, însă Gheorghe Naghi era “un om de forţă” şi nu avea probleme cardiace, aşa cum s-a vehiculat.

Dragu a precizat că sâmbătă i-a văzut ultima oară, la serviciu, pentru că munceau foarte mult, câte 12-14 ore pe zi.

Vom declara zi de doliu locală în ziua înmormântării lui Gheorghe Naghi”, a afirmat Nicolae Dragu.

El a mai spus că Naghi avea atât fabrica de mezeluri, la care lucrează aproximativ 1.400 de persoane, cât şi trei ferme de animale, de legume şi de culturi mari – grâu şi porumb, precum şi o pensiune pe drumul dintre municipiul Călăraşi şi zona Chiciu.

Patronul producătorului de mezeluri Aldis, Gheorghe Naghi, a decedat, duminică după-amiază, iar soţia sa a fost rănită grav, după ce ambarcaţiunea cu motor în care se aflau şi care se deplasa pe Braţul Borcea a ieşit de pe luciul apei şi a lovit malul.

Cele mai citite

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă