19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialPrima declarație a lui Mihai Tudose, după ce PSD l-a propus ca...

Prima declarație a lui Mihai Tudose, după ce PSD l-a propus ca premier: Aveți o problemă cu abținerile din PSD

În prima lui declarație după ce PSD l-a propus ca premier, Mihai Tudose a susținut, luni, că nu trebuie să existe discuții pe tema acelor lideri PSD care s-au abținut să-l voteze.

"Până acum vă deranjau majoritățile, acum aveți o problema cu abținerile din PSD?", s-a întrebat, retoric, Mihai Tudose.

El a răspuns, astfel, la întrebările ziariștilor despre cele patru abțineri ale unor importanți lideri PSD față de nominalizarea lui.

Tudose a facut aceasta declarație extrem de scurtă în ușa liftului de la Palatul Parlamentului. El a refuzat să discute mai mult cu ziariștii despre desemnarea lui ca premier.

La votul asupra lui Mihai Tudose  s-au abținut Paul Stănescu (Olt), Niculae Bădălău (Giurgiu, președinte executiv al partidului), Codrin Ștefănescu și Mihai Mina (apropiat de Niculae Bădălău).

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, încă 60 de zile de control judiciar

Procurorii anticorupţie au prelungit cu încă 60 de zile măsura preventivă a controlului judiciar faţă de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Te confrunți cu durere la nivelul genunchiului? Cum recunoști ruptura de menisc și ce poți face pentru a o trata

Durerile articulare pot apărea foarte frecvent ca urmare a unei serii largi de cauze și factori de risc, ceea ce înseamnă că pentru a...

Oamenii de știință din Israel au făcut o descoperire remarcabilă legată de o supernovă

În urmă cu aproximativ 20 de milioane de ani, într-o galaxie nu foarte îndepărtată, o stea de mari dimensiuni a explodat şi a trimis...
Ultima oră
Pe aceeași temă