Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele PPE: ARD şi UDMR sunt opţiunile EUROPENE pentru România

Preşedintele Partidului Popular European (PPE), Wilfried Martens, afirmă că ARD şi UDMR sunt singurele "lozuri electorale" care îi pot garanta României un rol central în proiectul european, el susţinând că o nouă ...

Share

Rl online 0 comentarii

06.12.2012 - 18:39
Preşedintele Partidului Popular European (PPE), Wilfried Martens, afirmă că ARD şi UDMR sunt singurele "lozuri electorale" care îi pot garanta României un rol central în proiectul european, el susţinând că o nouă guvernare Ponta va agrava "marginalizarea" ţării.

"Doresc să urez noroc ARD şi de asemenea UDMR pentru alegerile de duminică. Acestea două sunt singurile lozuri electorale care pot garanta României un rol central în proiectul european", a afirmat Martens, potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, MEDIAFAX.

El arată că este important ca beneficiile românilor de pe urma aderării la Uniunea Europeană să fie menţinute şi extinse, iar dacă premierul Victor Ponta va rămâne la putere, marginalizarea României se va agrava.

"În ultimele câteva luni, guvernarea scandaloasă a lui Victor Ponta a dus la o rapidă marginalizare a ţării în UE, dar şi în cadrul propriei sale familii politice europene, Partidul Socialiştilor Europeni, care au decis în septembrie să anuleze desfăşurarea programată a congresului lor la Bucureşti. Dacă Victor Ponta rămâne la putere, îmi este teamă că marginalizarea României numai se va agrava", a afirmat liderul PPE.

De asemenea, Martens afirmă că preşedintele Traian Băsescu va face tot posibilul să asigure după alegeri formarea unei guvernări "puternice şi stabile".

"E necesar de arătat că, după alegeri, preşedintele României Traian Băsescu va face tot posibilul să asigure formarea unei guvernări puternice şi stabile, aşa cum este stipulat şi de Articolul 103 al Constituţiei României", a concluzionat Martens, potrivit comunicatului PPE.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...