Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Președintele Iohannis a luat trenul până la Ploiești și spune că drumul i s-a părut rezonabil

Președintele Klaus Iohannis a călătorit, miercuri, cu trenul de la București până la Ploiești, unde participă la dezbaterea intitulată "Orașele României la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiești".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 22.11.2017 - 18:49

Președintele Klaus Iohannis a călătorit, miercuri, cu trenul de la București până la Ploiești, unde participă la dezbaterea intitulată "Orașele României la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiești", informează Agerpres.

Șeful statului a postat pe Facebook o fotografie din tren în care apare alături de consilierii prezidențiali Cosmin Marinescu și Laurențiu Ștefan, precum și de alți angajați ai Administrației Prezidențiale.

"În drum spre Ploiești, pentru a discuta despre viitorul smart al orașelor din România", a scris Iohannis.

La coborârea din tren în Gara de Sud a Ploieștiului, Iohannis a fost întâmpinat de primarul municipiului, Adrian Dobre, șeful statului declarând că prin gestul său a vrut să dea un semnal despre nevoia de mobilitate.

"Am vrut să văd personal cum se circulă în ziua de astăzi cu trenul. (...) Prin faptul că am mers cu trenul, am vrut să dau un semnal despre nevoia de mobilitate. Toți vrem să avem o țară modernă, europeană, iar mobilitatea face parte din acest concept. Pe ruta București-Ploiești lucrurile funcționează rezonabil de bine, însă e nevoie de mult mai multă implicare din partea celor responsabili", a spus Iohannis. Acesta a precizat că a circulat la clasa I, iar biletul a costat aproximativ 26 de lei.

Pe drumul către mașina care l-a preluat pe șeful statului, acesta s-a oprit pentru a se fotografia cu câțiva cetățeni, o femeie aflată în gară aplaudând-ul și urându-i "Bun venit!".

Citește totul despre:

Comentarii

loading...