Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele Grupului Bilderberg va susţine vineri o conferinţă la BNR despre viitorul UE

Vicontele Etienne Davignon, preşedintele Grupului Bilderberg şi Richard Haass, preşedintele Consiliului pentru Relaţii Externe, vor susţine vineri conferinţa "Uniunea Europeană după criza datoriilor suverane", anunţă reprezentanţii ...

Share

Moise Marinescu 0 comentarii

13.10.2011 - 14:18

Vicontele Etienne Davignon, preşedintele Grupului Bilderberg şi Richard Haass, preşedintele Consiliului pentru Relaţii Externe, vor susţine vineri conferinţa "Uniunea Europeană după criza datoriilor suverane", anunţă reprezentanţii BNR, citaţi de NewsIn.

Conferinţa va avea loc vineri, la ora 18:45, la Banca Naţională a României (BNR).

Grupul Bilderberg este o organizaţie cu agendă globalistă, ce include lideri politici din lumea occidentală, oameni de afaceri şi academicieni. Reuniunile au loc anual, începând din 1954. Fondatorii grupului au fost magnaţii David Rockefeller şi familia de bancheri Rotschild.

Vicontele Etienne Davignon este polician belgian, născut în Ungaria, la Budapesta. Face parte din grupul Bilderberg din anul 1974, iar în 1999 a ajuns la conducerea acestuia, fiind cel de-al şaselea preşedinte al organizaţiei.

La conferinţa de vineri seara, presa va avea acces într-o altă sală faţă de cea în care au loc discuţiile, putând urmări proiecţia video a conferinţei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...