Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Preşedintele Agrostar, urmărit penal pentru fapte de corupţie

Preşedintele Agrostar, Ştefan Niculae, dar şi doi şefi ADS şi alţi cinci angajaţi sunt urmăriţi penal pentru fapte de corupţie, informează DNA. Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) precizează că directorul Direcţiei ...

Share

Rl online 0 comentarii

01.11.2013 - 22:15

Preşedintele Agrostar, Ştefan Niculae, dar şi doi şefi ADS şi alţi cinci angajaţi sunt urmăriţi penal pentru fapte de corupţie, informează DNA.

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) precizează că directorul Direcţiei strategie, managementul datelor şi activităţilor din ADS, Vincenţiu Relu Lucian Cuc, este urmărit penal pentru instigare la abuz în serviciu în formă continuată, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, iar Ştefan Niculae, pentru asociere în vederea săvârşirii unei infracţiuni de şantaj.

În acelaşi dosar sunt cercetaţi, pentru asociere în vederea săvârşirii unei infracţiuni de şantaj şi complicitate la şantaj, Ilie Cristian Sandu, Ştefăniţă Dragoş Gheorghiu, Ioan Florin Todea, Alexandru Bolla şi Bogdan Rădulescu.

De asemenea, DNA informează că s-a dispus începerea urmăririi penală şi faţă de o altă persoană cu funcţie de conducere din cadrul Agenţiei Domeniilor Statului (ADS), însă numele acesteia nu este făcut public.

Potrivit DNA, celor şapte învinuţi nominalizaţi li s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile.

Procurorii DNA au făcut, vineri, percheziţii la Ministerul Agriculturii, Agenţia Domeniilor Statului şi Federaţia Sindicală Agrostar, de unde au ridicat mai multe documente, în cadrul unei anchete vizând fapte de corupţie, potrivit unor surse judiciare.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...