Premierul Tudose, la Ziua Națională a Franței: România și Franța sunt împreună de două secole. Ambasadoarea Michele Ramis: România este o țară pro-europeană, care nu cedează tentațiilor naționaliste sau populiste

România poate conta pe sprijinul deplin al Franței pentru pregătirea preluării președinției Consiliului Uniunii Europene și pentru reușita acesteia, a afirmat, vineri, noua ambasadoare a Franței, doamna Michele Ramis.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.07.2017 - 18:22

UPDATE 18,15: România poate conta pe sprijinul deplin al Franței pentru pregătirea preluării președinției Consiliului Uniunii Europene și pentru reușita acesteia, a afirmat, vineri, noua ambasadoare a Franței, doamna Michele Ramis.

Ambasadoarea Franței s-a declarat bucuroasă că se află "într-o țară care și-a exprimat cu hotărâre opțiunea pro-europeană, care nu cedează tentațiilor naționaliste, populiste și defetiste".


UPDATE 17,20: "România și Franța sunt împreună de aproape două secole, pe un drum cu multe dificultăți, dar pe care au reușit să le învingă", a subliniat premierul Mihai Tudose în discursul rostit la sediul Ambasadei.

Premierul Tudose a anunțat în acest context că îl invită pe premierul Franței să facă o vizită la București.


Ziua Națională a Franței, 14 iulie, este sărbătorită, la București, printr-o recepție organizată la sediul Ambasadei.

Din partea României, principalul invitat care a sosit la eveniment este premierul Mihai Tudose.

Recepția va începe la ora 17, iar șeful Guvernului este așteptat să țină un discurs.

Știre în curs de actualizare

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...