Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Porţiunea de autostradă Constanţa - Murfatlar va fi deschisă circulaţiei astăzi

Porţiunea de autostradă Constanţa - Murfatlar, de 14 km, parte a tronsonului Medgidia-Constanţa din Autostrada Soarelui, va fi deschisă circulaţiei, astăzi, după ora 14.00, relatează

Share

Avram Eliza 0 comentarii

29.07.2011 - 14:17

Porţiunea de autostradă Constanţa - Murfatlar, de 14 km, parte a tronsonului Medgidia-Constanţa din Autostrada Soarelui, va fi deschisă circulaţiei, astăzi, după ora 14.00, relatează NewsIn.

Astfel, au fost deschise circulaţiei câte o bandă pe sens între Murfatlar şi Constanţa, urmând ca, în septembrie, să fie inaugurată o altă porţiune de autostradă, tot de câte o bandă pe sens, pe secţiunea Valea Dacilor - Murfatlar.

Autostrada Medgidia-Constanţa va fi finalizată în iunie 2012, valoarea totală a lucrărilor ridicându-se, potrivit autorităţilor, la aproximativ 600 milioane lei fără TVA, buget susţinut prin Fondul de coeziune, de Guvernul României şi BEI. Constructorul porţiunii Medgidia Constanţa este consorţiul format din firmele Astaldi şi Max Boegl.

Tronsonul Medgidia-Constanţa traversează judeţul Constanţa prin localităţile Medgidia, Castelu, Poarta Albă, Murfatlar şi Valul lui Traian.

Astăzi, va fi deschisă pentru circulaţie şi o porţiune de şapte kilometri din centura ocolitoare a Constanţei.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...