Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Pompierii militari intervin în comuna Mihăileni din Botoşani, afectată de o furtună puternică

20 de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi intervin în sprijinul populaţiei din satul Sinăuţi, comuna Mihăileni, localitate afectată de o furtună puternică în noaptea de duminică spre luni, informează Agerpres.

Share

Mara Ivanov 0 comentarii

Actualizat: 20.06.2016 - 15:54

20 de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi intervin în sprijinul populaţiei din satul Sinăuţi, comuna Mihăileni, localitate afectată de o furtună puternică în noaptea de duminică spre luni, informează Agerpres

În vederea evaluării efectelor produse şi coordonării acţiunilor de intervenţie, la faţa locului s-au deplasat prefectul judeţului, Dan Nechifor, şi inspectorul şef al ISU Botoşani, col. Mihail Cristian Amarandei. 

"Pompierii intervin, împreună cu membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mihăileni, pentru înlăturarea arborilor, a crengilor sau a bucăţilor de acoperiş de pe conductorii electrici, căile de acces şi diferite construcţii', a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani. 

Potrivit unei prime estimări, după furtuna puternică au fost afectate 15 gospodării. Vântul a distrus parţial acoperişurile unor locuinţe şi anexe gospodăreşti, a smuls copaci din pământ şi a distrus garduri şi culturi agricole. 

De asemenea, o casă nu mai poate fi locuită, întrucât acoperişul a fost distrus şi a fost afectată şi structura de rezistenţă. Familia va locui temporar într-o construcţie uşoară din elemente modulare, pusă la dispoziţie de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. 

Citește totul despre:

Comentarii