Polițist înjunghiat mortal, într-o gară din Suceava. Agresorul a fost reținut

Un polițist de la Transporturi Feroviare a fost înjunghiat mortar de un pasager care coborâse dintr-un tren, la Suceava. Potrivit primelor informaţii, agresorul, care nu avea bilet, ar fi fost amendat în tren de către poliţistul respectiv.

Share

Roxana Petre 0 comentarii

Actualizat: 20.07.2017 - 23:55

Un polițist de la Transporturi Feroviare a fost înjunghiat mortar de un pasager care coborâse dintr-un tren, la Suceava. Potrivit primelor informaţii, agresorul, care nu avea bilet, ar fi fost amendat în tren de către poliţistul respectiv, informează Digi24.

Echipajele au încercat să îl resusciteze timp de o oră şi jumătate, însă fără succes. Atacatorul a fost prins şi dus la audieri, la postul de poliţie din gara Burdujeni.

Sorin Vezeteu era agent şef de poliţie, ajutor şef de post la Postul de poliţie Transporturi Feroviare Suceava.

„Sunt alături de familia îndurerată și de colegii din Poliția Transporturi Feroviare ai agentului Vezeteu Sorin, ajutor șef post la Postul de Poliție TF Suceava. Împreună cu echipa de conducere din MInisterul Afacerilor Interne voi face toate cele necesare pentru a-i ajuta in aceste momente grele", a transmis ministrul de Interne Carmen Dan, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...