Percheziții în Prahova la persoane bănuite că ar fi înșelat mai mulți ploieșteni prin metoda "accidentul"

Polițiștii din Prahova efectuează șase percheziții al persoane bănuite că au înșelat mai mulți ploieșteni prin metoda “accidentul”, făcând un prejudiciu de aproape 67.000 de lei, potrivit Agerpres.

Share

Gabriel Mihai 0 comentarii

Actualizat: 21.03.2017 - 09:41

Polițiștii din Prahova efectuează șase percheziții al persoane bănuite că au înșelat mai mulți ploieșteni prin metoda “accidentul”, făcând un prejudiciu de aproape 67.000 de lei.

"Bănuiții ar fi indus în eroare persoanele vătămate, contactându-le pe numere de telefonie fixă și spunându-le că o persoană apropiată se face vinovată de producerea unui accident rutier grav. Pentru înlăturarea consecințelor penale ale accidentului, precum și sub pretextul acoperirii costurilor medicale generate de intervenția personalului medical, victimelor le-ar fi fost solicitate sume cuprinse între 2.000 de lei și 7.000 de euro, banii fiind ridicați de complici", arată Poliția.

Prin activitatea infracțională, 14 persoane ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproape 67.000 de lei.

Șapte mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie duse la audieri.

La activități participă polițiști ai Direcției Operațiuni Speciale — IGPR, luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale al IPJ Prahova, precum și jandarmi.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...