Pană de curent la metrou. O garnitură a staționat 30 de minute într-un tunel între stațiile Unirii și Universitate

Circulația metrourilor pe Magistrala 2 a fost perturbată vineri dimineața din cauza unui deranjament electric. Astfel, metrourile au circulat în pendulă pe diferite tronsoane, iar o garnitură a staționat 30 de minute în tunel, timp în care echipele Metrorex au intervenit pentru remedierea situației.

Share

Gabriel Mihai 0 comentarii

Actualizat: 05.05.2017 - 11:47

Circulația metrourilor pe Magistrala 2 a fost perturbată vineri dimineața din cauza unui deranjament electric. Astfel, metrourile au circulat în pendulă pe diferite tronsoane, iar o garnitură a staționat 30 de minute în tunel, timp în care echipele Metrorex au intervenit pentru remedierea situației.

Sute de bucureșteni au rămas blocați între Unirii și Universitate, vineri dimineața, după ce garnitura de tren în care erau nu a mai putut înainta din cauza unei pene de curent. Trenul a fost tractat până la Universitate.

"Metrorex informează publicul călător că, astăzi, 5.05.2017, în intervalul orar 6:00 — 6:50, un deranjament electric a perturbat circulația trenurilor de metrou. Astfel, s-a circulat în pendulă pe diferite tronsoane de pe Magistrala 2. Un tren de călători a staționat în tunel pentru 30 de minute, timp în care echipele Metrorex au intervenit pentru remedierea situației. Călătorii aflați în tren au fost în permanență informați de mecanicul trenului în legătură cu situația creată. Debarcarea pasagerilor a fost făcută în stația Universitate, după ce trenul a fost adus la peron", spune Metrorex, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, circulația trenurilor a fost reluată în condiții normale de la ora 6:50.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...