Onțanu a intrat cu mașina personală în curtea Arestului Capitalei. Polițistul care îl însoțea, cercetat penal pentru violarea sediului profesional

Neculai Onțanu, primarul suspendat al Primăriei Sectorului 2 al Capitalei s-a predat la Arestul Poliției Capitalei. Însă nu a venit cu mașina poliției, ci a intrat în curtea instituției cu mașina personală. Acest fapt a dus la un dosar penal pentru polițistul care i-a deschis poarta. Mai mult, polițistul care îl însoțea este cercetat pentru violarea sediului profesional.

Share

Diana Biţă 0 comentarii

Actualizat: 26.03.2016 - 10:29

Primarul suspendat al Sectorului 2, Neculai Onțanu, a ajuns la Arestul Poliției Capitalei, la mai puțin de o oră de la pronunțarea deciziei Curții de Apel București. Însă a intrat în curtea instituției cu mașina personală. Acest fapt a dus la  dosar penal pentru polițistul care i-a deschis poarta dar și pentru cel care îl însoțea pe edil. 

Polițistul care îl însoțea este acum cercetat pentru violarea sediului profesional. Și care a deschis poarta mașinii primarului suspendat este cercetat.

Poliția Capitalei a transmis că, în urma cercetarilor se va stabili participatia fiecarei persoane.

Citește și: Primarul Neculai Onţanu, arestat preventiv în dosarul de corupţie

Neculai Onţanu, a fost arestat preventiv, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, în dosarul în care este acuzat că a luat mită un teren de 1.500 de metri pătraţi, în valoare de 4,2 milioane de euro, pentru a facilita retrocedarea multor terenuri de peste 83.000 de metri pătraţi. Decizia nu este definitivă, însă este executorie, astfel încât Neculai Onţanu va fi închis în arestul Poliţiei Capitalei.

 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii