23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialOm de afaceri din Petroşani reţinut după ce, băut fiind, a accidentat...

Om de afaceri din Petroşani reţinut după ce, băut fiind, a accidentat mortal un pieton

Un om de afaceri din Petroşani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce, băut fiind, a lovit cu maşina un bărbat, pe o trecere de pietoni din municipiu, victima murind la spital, potrivit Mediafax.

Accidentul s-a petrecut în Piaţa Victoriei din Petroşani, în noaptea de marţi spre miercuri.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat care traversa strada principală din centrul municipiului pe o trecere de pietoni a fost lovit de un autoturism Porsche Cayenne, condus de un om de afaceri din Petroşani, Constantin Grecu.

Bărbatul accidentat, Ioan Zoica, se întorcea de la serviciu, fiind angajat ca sudor la o întreprindere din municipiu, şi a murit la spital, din cauza rănilor suferite.

Potrivit poliţiştilor, la locul accidentului şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,33 miligrame de alcool în aerul expirat, astfel că bărbatul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Procurorul care instrumentează acest caz, Dumitru Ilinca, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că omul de afaceri a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

Potrivit lui Ilinca, în cursul zilei de miercuri Grecu va fi prezentat în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conform unor apropiaţi ai omului de afaceri, bărbatul ar fi participat, înainte de accident, la o petrecere organizată la Petrila, la aniversarea unui membru al familiei viceprimarului din localitate.

Constantin Grecu este un om de afaceri din Petroşani care a avut mai multe firme, el activând în domeniul comerţului.

În urmă cu câteva luni, Grecu a lovit cu maşina o femeie, tot pe o trecere de pietoni din Petroşani, femeia supravieţuind accidentului.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Înscriere la facultate, înainte de absolvirea Bacalaureatului. Pentru cei care vor o carieră în dezvoltarea de jocuri video

BISM (Bucharest International School of Management) și Amber Studio, în colaborare cu prestigioasa Abertay University din Marea Britanie, pregătesc începând cu luna septembrie lansarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă