Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Oana Niculescu Mizil a fost trimisă în judecată pentru conflict de interese

Oana Niculescu-Mizil- Ştefănescu a fost trimisă în judecată pentru conflict de interese. Conform rechizitoriului procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă ...

Share

Rl online 0 comentarii

30.09.2013 - 12:33

Oana Niculescu-Mizil- Ştefănescu a fost trimisă în judecată pentru conflict de interese.

Conform rechizitoriului procurorii Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ”Inculpata, în calitate de deputat în Parlamentul României, a solicitat încadrarea în muncă a mamei sale în cadrul biroului său parlamentar şi a avizat contractul individual de muncă prin care, în perioada mai 2009 – septembrie 2011, aceasta a realizat foloase materiale în cuantum de 65.697 ron”.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...