Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O parte din puii "Codlea", abatorizati

Ieri, directorul Directiei Sanitar- Veterinare Brasov, dr. Dorin Enache, a anuntat ca o parte din puii sanatosi de pe Platforma Avicola Codlea, mai exact din cei proveniti de la Ferma 5, apartinand societatii "Pati Prod", vor putea fi abatorizati ...

Share

Vasile Selaru 0 comentarii

22.05.2006 - 00:00
Ieri, directorul Directiei Sanitar- Veterinare Brasov, dr. Dorin Enache, a anuntat ca o parte din puii sanatosi de pe Platforma Avicola Codlea, mai exact din cei proveniti de la Ferma 5, apartinand societatii "Pati Prod", vor putea fi abatorizati si implicit dati spre consum catre populatie. "Nu vrem sa fim acuzati ca doar eutanasiem si nu avem si alte solutii." Acest lucru ar insemna ca nu toti puii de la cele trei societati comerciale, respectiv "Drakom Silva", "Pati Prod" si "Avicod 2002", au fost infestati cu virusul H5. Mai mult, pana in prezent, nu a existat nici un buletin de analiza veterinara dat publicitatii care sa confirme in mod clar existenta virusului H5N1. "Avicola Brasov" este singura societate functionala din judetul Brasov si care abatorizeaza pui pentru populatie la abatorul din Magura.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...