Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O femeie dispărută la Voroneţ, după viitură

O femeie în vârstă de 56 de ani din cartierul humoren Voroneţ a fost dată dispărută după inundaţiile produse duminică seara, a declarat marţi, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim. El susţine că femeia declarată dispărută locuia singură într-un şopron amplasat în zona unui gater părăsit.

Share

Mara Ivanov 0 comentarii

Actualizat: 21.06.2016 - 14:32

O femeie în vârstă de 56 de ani din cartierul humoren Voroneţ a fost dată dispărută după inundaţiile produse duminică seara, a declarat marţi, pentru AGERPRES, prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim. El susţine că femeia declarată dispărută locuia singură într-un şopron amplasat în zona unui gater părăsit. 

Harasim a spus că, din informaţiile pe care le-a primit, femeia obişnuia să mai meargă prin sat şi nu era întotdeauna găsită la şopronul respectiv, care în noaptea de duminică spre luni a fost luat de ape. 

Luni, cei care o cunoşteau au spus că nu au mai văzut-o, ulterior ea fiind declarată dispărută. 

Pe de altă parte, prefectul a spus că muncitori de la formaţia de lucru din Gura Humorului a Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Suceava continuă la Voroneţ intervenţiile pentru limitarea efectelor fenomenelor periculoase înregistrate în ultimele zile. 

Aceştia acţionează cu un buldoexcavator în zona localităţii Voroneţ la degajarea albiei pârâului Voroneţ de materialul lemnos antrenat de viitură şi de scurgerile de pe versanţi, precum şi la asigurarea secţiunii de curgere în siguranţă a apei. 

În ultimele 24 de ore pe teritoriul judeţului Suceava nu s-au înregistrat precipitaţii, nivelurile şi debitele se află în scădere, toate cursurile de apă fiind sub cotele de apărare. 

Citește totul despre:

Comentarii