Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

O avocată din baroul Vaslui, trimisă în judecată după ce şi-a ajutat iubitul INTERLOP

Procurorii anticorupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a avocatei în baroul Vaslui, Mihaela Scafaru, şi a altor două persoane pentru că a ajutat la introducerea de telefoane mobile şi alcool în penitenciarul Iaşi.

Share

Andra Dolana 0 comentarii

Actualizat: 21.05.2015 - 14:15

Procurorii anticorupţie au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a avocatei în baroul Vaslui, Mihaela Scafaru, şi a altor două persoane pentru că a ajutat la introducerea de telefoane mobile şi alcool în penitenciarul Iaşi.

Astfel, Mihaela Scafaru şi Aurel Craiu sunt trimişi în judecată pentru complicitate la dare de mită şi complicitate la introducerea, în mod ilicit, de telefoane mobile, cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de Internet, medii de stocare a datelor și alcool într-un penitenciar. 

De asemenea, Florin Rotariu, un cunoscut interlop, zic şi Cap de Porc, deținut în Penitenciarul Iași, este acuzat de dare de mită în formă continuată și instigare la introducerea, în mod ilicit, de telefoane mobile și cartele SIM, dispozitive de tip GPS, modem de Internet, medii de stocare a datelor și alcool într-un penitenciar, centru de reținere și arestare preventivă, centru de arestare preventivă, centru educativ și centru de detenție, pentru a fi folosite de către deţinuţi. 

Procurorii au descoperit că la data de 23 aprilie 2015, Rotariu a promis suma de 1.000 euro  unui agent de penitenciar din cadrul Penitenciarului Iași, pentru ca acesta din urmă să introducă în penitenciar,  opt telefoane mobile, un încărcător de telefon și alcool. Întrucât acestea sunt interzise în penitenciar, urmau să disimulate în produse alimentare.

Scafaru Mihaela, la data de 26 aprilie 2015, după ce s-a înţeles cu Florin Rotariu Florin, care este concubinul ei, i-a dat lui Aurel Craiu 1.000 euro și bunurile menționate mai sus, în scopul înmânării acestora agentului de penitenciar, în numele lui Rotariu, lucru care s-a și întâmplat în cursul aceleiași zile.

Ulterior, în cursul zilei de 27 aprilie 2015, bunurile respective au ajuns în posesia deţinutului. 

Procurorii anticorupţie au dispus instituirea sechestrului asigurător asupra sumei de 1.000 de euro şi asupra bunurilor mobile identificate asupra Florin Rotariu (8 telefoane mobile), cu ocazia constatării infracțiunii flagrante.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...