VIDEO. O adolescentă a fost bătută şi umilită în plină stradă. Alte două fete o pun în genunchi şi o stropesc cu apă. Filmarea a ajuns la poliţie. Reacția agresoarelor

Poliţiştii din Ploieşti au început o anchetă după ce în mediul online a fost postat un clip video în care o fată de 14 ani este bătută, trasă de păr şi pusă în genunchi de alte două adolescente.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

12.06.2017 - 17:18

UPDATE 17.00: Doi dintre tinerii care apar în înregistrarea realizată în Ploieşti şi-au cerut scuze pe Facebook. Una dintre fetele care au lovit-o pe minoră spune că îi pare ”extrem de rău” şi că a fost ”chiar proastă” susţinând că a fost ”un moment de nervozitate”. La rândul său, adolescentul care o stropea cu apă pe fata bătută spune că ”a fost o prostie” dar că nu s-a putut ”abţine”, el promiţând că va face tot posibilul să stea ”cuminte” şi ”pe treaba lui”, potrivit Digi24.

”Îmi prezint scuzele mele publice pentru ceea ce am făcut. Sunt foarte conștientă că am greșit, îmi asum vina pentru tot, voi răspunde moral și penal pentru tot ce am comis. Îmi pare extrem de rău pentru tot, am fost chiar proastă”, a scris una dintre adolescente pe Facebook. 


Poliţiştii din Ploieşti au început o anchetă după ce în mediul online a fost postat un clip video în care o fată de 14 ani este bătută, trasă de păr şi pusă în genunchi de alte două adolescente, informează Mediafax.

Victima a fost obligată să sărute mâinile agresoarelor, iar apoi a fost stropită cu apă. Se pare că incidentul s-a produs în cartierul Malu Roșu.

Victima a depus luni plângere la Poliţie.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că, după ce imaginile au fost postate pe internet, poliţiştii s-au autosesizat şi au reuşit identificarea şi audierea tuturor celor implicaţi în acest scandal.

„Noi ne-am autosesizat şi s-a reuşit identificarea fetelor şi a băiatului care stropeşte cu apă. Au fost toţi audiaţi. Luni, partea vătămată a depus plângere. Se pare că incidentul s-a petrecut acum o săptămână”, a declarat Brezeanu.

Potrivit acesteia, victima are 14 ani şi este din Ploieşti, iar agresoarele sale au 15 ani, una fiind din Ploieşti şi alta din Blejoi.

Poliţiştii fac cercetări pentru pentru loviri şi alte violenţe şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Tânărul care a stropit victima cu apă este cercetat pentru complicitate la tulburarea liniştii şi ordinii publice

Imediat după ce poliţiştii au chemat-o la audieri, una dintre agresoare a postat un mesaj pe reţeaua de socializare prin care îşi cere scuze.

„Îmi prezint scuzele mele publice pentru ceea ce am făcut. Sunt foarte conştientă că am greşit, îmi asum vina pentru tot, voi răspunde moral şi penal pentru tot ce am comis. Îmi pare extrem de rău pentru tot, am fost chiar proastă. A fost un moment de nervozitate în care am reacţionat aşa, mi-a părut rău imediat după ce am comis fapta”, a scris tânăra pe Facebook.

Cealaltă agresoare şi băiatul şi-au închis conturile pe reţelele de socializare.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că scandalul ar fi pornit din cauza unui băiat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...