19.6 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialNumărul din luna septembrie al revistei americane Vogue va avea un număr...

Numărul din luna septembrie al revistei americane Vogue va avea un număr record de 916 pagini

Editorii revistei de modă Vogue au anunţat, joi, că numărul din luna septembrie al acestei publicaţii, care marchează 120 de ani de la apariţia revistei americane, va conţine un număr record de 916 pagini, informează AFP, citată de Mediafax.

Numărul revistei Vogue din septembrie 2007, care cântăreşte 2,27 kilograme şi are 840 de pagini, era până acum cea mai voluminoasă revistă ce a fost publicată vreodată.

“Cea mai voluminoasă revistă publicată vreodată” o va avea pe copertă pe diva pop Lady Gaga şi va fi disponibilă la standurile de presă din Statele Unite începând din 21 august.

Paradele de modă din sezonul de toamnă vor începe în luna septembrie la New York şi vor continua cu cele de la Milano şi Paris.

Editorul-şef al ediţiei americane Vogue este celebra Anna Wintour.

Vogue este o revistă de modă şi lifestyle publicată în mai multe ţări din lume de editorul Condé Nast. În fiecare lună, Vogue abordează un subiect specific din domeniul modei, al stilului de viaţă sau al designului.

Revista Vogue a fost lansată în 1892, în SUA, de Arthur Baldwin Turnure, şi iniţial apărea săptămânal. După moartea lui Arthur Baldwin Turnure, revista a ajuns în posesia lui Condé Nast, cel care a înfiinţat actualul trust ce îi poartă numele, acesta dezvoltând treptat publicaţia. Cea mai mare schimbare adusă de Nast a fost aceea de a scoate revista pe piaţă o dată la două săptămâni. La începutul anilor 1910, Vogue a fost lansată şi în Marea Britanie, apoi în Spania şi ulterior în Franţa, unde s-a bucurat de un mare succes. În 1973, Vogue a devenit o revistă lunară.

Cele mai citite

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...

România deschide dosare penale pentru spectacolele pirotehnice de pe stadioane; Ungaria se mândrește cu ele. FOTO

În țara noastră, introducerea de articole pirotehnice pe arenele sportive este interzisă, iar președintele FC Rapid București, Daniel Nicolae, și un lider galeriei giuleștene...
Ultima oră
Pe aceeași temă