Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Numărul din luna septembrie al revistei americane Vogue va avea un număr record de 916 pagini

Editorii revistei de modă Vogue au anunţat, joi, că numărul din luna septembrie al acestei publicaţii, care marchează 120 de ani de la apariţia revistei americane, va conţine un număr record de 916 pagini, informează ...

Share

Rl online 0 comentarii

10.08.2012 - 12:23
Editorii revistei de modă Vogue au anunţat, joi, că numărul din luna septembrie al acestei publicaţii, care marchează 120 de ani de la apariţia revistei americane, va conţine un număr record de 916 pagini, informează AFP, citată de Mediafax.

Numărul revistei Vogue din septembrie 2007, care cântăreşte 2,27 kilograme şi are 840 de pagini, era până acum cea mai voluminoasă revistă ce a fost publicată vreodată.

"Cea mai voluminoasă revistă publicată vreodată" o va avea pe copertă pe diva pop Lady Gaga şi va fi disponibilă la standurile de presă din Statele Unite începând din 21 august.

Paradele de modă din sezonul de toamnă vor începe în luna septembrie la New York şi vor continua cu cele de la Milano şi Paris.

Editorul-şef al ediţiei americane Vogue este celebra Anna Wintour.

Vogue este o revistă de modă şi lifestyle publicată în mai multe ţări din lume de editorul Condé Nast. În fiecare lună, Vogue abordează un subiect specific din domeniul modei, al stilului de viaţă sau al designului.

Revista Vogue a fost lansată în 1892, în SUA, de Arthur Baldwin Turnure, şi iniţial apărea săptămânal. După moartea lui Arthur Baldwin Turnure, revista a ajuns în posesia lui Condé Nast, cel care a înfiinţat actualul trust ce îi poartă numele, acesta dezvoltând treptat publicaţia. Cea mai mare schimbare adusă de Nast a fost aceea de a scoate revista pe piaţă o dată la două săptămâni. La începutul anilor 1910, Vogue a fost lansată şi în Marea Britanie, apoi în Spania şi ulterior în Franţa, unde s-a bucurat de un mare succes. În 1973, Vogue a devenit o revistă lunară.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...